Ακολουθήστε μας

Τρέλα για Μαγκέτι! (Pics)

Ο Κόρει Μαγκέτι έφτασε στη Θεσσαλονίκη και περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να τον αποθεώσουν!

Την ώρα που ο Αμερικανός σούπερ σταρ περίμενε να πάρει τις αποσκευές του, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αντιλήφθηκαν την παρουσία του και μετέτρεψαν τη νύχτα-μέρα με τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του!

Οι Παύλος Σαλτσίδης, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Τέλης Ζουρνατσίδης, βρίσκονταν στη αίθουσα αφίξεων και τον υποδέχθηκαν με ένα κασκόλ στα χρώματα της ομάδας και ένα μπουκέτο λουλούδια, τα οποία και προσέφεραν στον 32χρονο παίκτη!

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο Μαγκέτι εμφανίστηκε πανετυχής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι καταπληκτικά. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί, νιώθω χαρά που μπορεί να παίξω στον ΠΑΟΚ.
Έκανε πολύ καλή δουλειά ο μάνατζερ μου και αυτός μου έδωσε την σκέψη να έρθω και να παίξω στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Νομίζω είναι πολύ καλή στιγμή ώστε σύντομα να δώσω την απάντησή μου».

Όσον αφορά τον κόσμο του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι. Αυτοί μου έδωσαν το κίνητρο να έρθω εδώ και να παίξω».

Comments


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για ΠΑΟΚ