«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους γιατί αυτό αξίζει στον ΓΣΛ»

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους γιατί αυτό αξίζει στον ΓΣΛ»

Έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει ο ΓΣΛ το Σάββατο(18/2) για την 18η αγωνιστική. Ο λόγος για τον Ηρακλή που αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Στέφανος Πέρκος θα έχει στην διάθεσή τους όλους τους παίκτες του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με πάθος και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Το στίγμα για την επικείμενη αναμέτρηση έδωσε ο βοηθός του Στέφανου Πέρκου στην τεχνική ηγεσία του Γυμναστικού, ο Αντώνης Δούκας ο οποίος δήλωσε:

«Παίζουμε με μια ομάδα η οποία θεωρείται εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική, και έχει έναν προπονητή από τα πιο βαριά χαρτιά στον χώρο.

Ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο που έχει στηθεί από το καλοκαίρι από τον προπονητή της και την περιμένουν όλοι να ανέβει κατηγορία. Εμείς από την άλλη παλεύουμε για την σωτήρια έχοντας τελείως διαφορετικούς στόχους, και θα κάνουμε τα πάντα, ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, διότι όπως φαίνεται είμαστε αναγκασμένοι να διαχειριστούμε ίσως το χειρότερο στήσιμο ομάδας που θα μπορούσε να γίνει. Όχι από άποψη ποιότητας παικτών, σε καμία περίπτωση, καθώς το υλικό που έχουμε είναι πάρα πολύ καλό, αλλά από άποψη ποσότητας παικτών. Αυτό όμως δεν μας πτοεί και θα παλέψουμε μέχρι τέλους γιατί αυτό αξίζει στον Γυμναστικό και όσους τον ακολουθούν πιστά και αγαπάνε την ομάδα χρόνια τώρα».