Skip to main content

Λίλαρντ: «Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν στα playoffs και ήταν χάλια, είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία» (vid)

Ο Ντάμιεν Λίλαρντ οδήγησε τους Μπακς στο 1-0 κόντρα στους Πέισερς και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς υπογράμμισε πως είναι ενθουσιασμένος που παίζει σε playoffs του NBA έπειτα από 2 χρόνια. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αθλητή των Μπακς:

«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν στα playoffs και ήταν χάλια. Έκανα νωρίς διακοπές. Το να μπορώ να παίζω σε σειρές playoffs σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αυτό ήταν που αναζητούσα περισσότερο. Το να μετακινήσω τη ζωή μου και την καριέρα μου έκανε τη ζωή μου λίγο πιο δύσκολη εκτός μπάσκετ, οπότε ερχόμενος, στο μυαλό μου και στην καρδιά μου σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να έρθω μέχρι εδώ και να μην τα δώσω όλα. Αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά θα είναι μία δύσκολη πορεία. Απλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία».

Για την ατμόσφαιρα σε αγώνα playoffs στο Μιλγουόκι:

«Νομίζω ότι πάντα είχα σπουδαία εμπειρία στα playoffs, οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί, φώναζαν δυνατά. Έχω παίξει πολλές σειρές playoffs σε... τρελά γήπεδα, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν διαφορετικό επειδή λίγο πριν το τζάμπολ, στεκόμουν στη θέση μου και έβλεπα τους οπαδούς να χοροποηδούν πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι».