Κομποδιέτας: «Στο ζενίθ η ψυχολογία μας μετά τις συνεχόμενες νίκες»

Κομποδιέτας: «Στο ζενίθ η ψυχολογία μας μετά τις συνεχόμενες νίκες»

Στο κλειστό του Άγιου Θωμά υποδέχεται το Σάββατο(18/2) ο Δούκας το Ηράκλειο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί.

Ο Αλέξης Κυρίτσης ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μικροενοχλήσεις στην γάμπα και δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, όμως θα συμπεριληφθεί κανονικά στη δωδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Αντίθετα, εκτός θα μείνει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κώστας Τζιάλλας ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Δημήτρης Κομποδιέτας μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση τόνισε την αναγκαιότητα της νίκης ενώ παράλληλα τόνισε πως η ψυχολογία της ομάδας μετά από 8 σερί νίκες είναι στο ζενίθ.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε, αφενός για να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας και αφετέρου για να παραμείνουμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το ματς με το Ηράκλειο, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει παρουσιάσει πολλά και καλά στοιχεία τις τελευταίες αγωνιστικές.

«Πρέπει να μπούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με διάθεση εξ αρχής, αυτό δηλαδή που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Οι οκτώ συνεχόμενες νίκες μάς έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο ζενίθ, δουλεύουμε καλά και από την στιγμή που η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση θα διεκδικήσουμε μία ακόμα επιτυχία».