Υπάρχει αξία στο 2.20

Υπάρχει αξία στο 2.20

Η ΕΑ7 Μιλάνο πήρε πολύ εύκολα τη νίκη κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια, έκανε το 3-2 στη σειρά των Τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος και μας χάρισε ακόμα ένα ταμείο.

Η στήλη συνεχίζει σε καλό ρυθμό και στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί ιδανικά η χρονιά, η οποία θα τελειώσει και τυπικά στο προολυμπιακό τουρνουά.

Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει καιρός. Για την ώρα, θ’ ασχοληθούμε ξανά με τη σειρά των Τελικών της Lega A, έχοντας αποφασίσει να στηρίξουμε γι’ ακόμα μία φορά την ΕΑ7 Μιλάνο. Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα ποιοτικά είναι ένα επίπεδο πάνω από τη Ρέτζιο Εμίλια και παρά ο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο ηττήθηκε πρόσφατα δύο φορές, θεωρούμε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει το διπλό και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα!

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν επίσης έμπειρες και ποιοτικές μονάδες, ενώ ως σύνολο λειτουργούν εξαιρετικά. Η ομάδα, όμως, από το Μιλάνο έχει το know how της πρωταθλήτριας, έχει αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα κι από τη στιγμή συναντάμε το διπλό σε πολύ υψηλές αποδόσεις, δεν έχουμε παρά να το στηρίξουμε. Στο 2.20 η απλή νίκη της ΕΑ7 Μιλάνο.

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο betoworld.gr