Skip to main content

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με Σλούκα και Κουζμίνσκας οι 12άδες των δύο ομάδων

Η αυλαία του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών ανοίγει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία συνοδεύεται από δύο σημαντικές επιστροφές.

Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, οι οποίοι τέθηκαν στην υπηρεσία των Εργκίν Αταμάν και Ηλία Ζούρου αντίστοιχα, για τον πρώτο προημιτελικό της Κρήτης.

Ο Αταμάν είχε προαναγγείλει την συμμετοχή του αρχηγού του Παναθηναϊκού, όπως και έγινε, με το όνομα του Σλούκα να βρίσκεται στην «πράσινη» 12άδα. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Δημήτρης Μωραΐτης, αλλά και ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

 Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο Ηλίας Ζούρος έκρινε πως ο Κουζμίνσκας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός, είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του και τον υπολογίζει κανονικά για την αποψινή αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός 12άδας έμεινε ο ασθενής Χατζηδάκης, ενώ εκτός βρίσκονται και οι τραυματίες Τίλμαν, Φλιώνης, καθώς και ο Χολ που δεν έχει δηλωθεί στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ για τις εγχώριες υποχρεώσεις της Ένωσης.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ: Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.