Skip to main content

Γκεραρντίνι για Ομπράντοβιτς: «Προτεραιότητά του η Φενέρ, αλλά...»

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι μίλησε για το μέλλον του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τόνισε και πάλι, ότι προτεραιότητα του Σέρβου κόουτς είναι να παραμείνει στη Φενέρ.

Ο GM της Φενέρ εξήγησε και πάλι, ότι προτεραιότητα του Ομπράντοβιτς είναι να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν όταν οριστεί το μπάτζετ αλλά και οι στόχοι της επόμενης σεζόν.

«Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά περιμένει όπως όλοι, για να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Σίγουρα θα γίνει αναπροσαρμογή στο μπάτζετ, με νέα νούμερα και νέους προσδιορισμούς. Όταν θα τα ξέρουμε αυτά, τότε θα ξέρουμε και περισσότερα για τον Ομπράντοβιτς. Αλλά, το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο».

Παράλληλα, ο Γκεραρντίνι διέψευσε τις φήμες που θέλουν τους Ντατόμε και Κάλινιτς να αποχωρούν από τη Φενέρ:

«Επίσης, αυτή η εποχή είναι των ψευδών ειδήσεων και των κουτσομπολιών, αλλά είναι φυσιολογικό, καθώς δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα. Οι Κάλινιτς και Ντατόμε δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουν. Για να γυρίσουμε και στην προηγούμενη κουβέντα… Όταν δεν γνωρίζεις τι διαστάσεις θα πάρει στο μέλλον μία ομάδα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για διαπραγματεύσεις συμβολαίων, μπάτζετ και όλων των υπολοίπων», ανέφερε χαρακτηριστικά στο basketinside.com.