Skip to main content

ΠΣΑΚΚ - Διοργανώνει εβδομάδα 3X3 στη Νίκαια με σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό»

Εβδομάδα 3Χ3 διοργανώνει ο ΠΣΑΚΚ στη Νίκαια με σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν το Σάββατο 11/5. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον σύνδεσμο:

“Με γενικό σύνθημα  «Τάπα στη βία και το Ρατσισμό» θα πραγματοποιηθεί το “3on3 streetball”  και η πόλη μας έχει τη χαρά να φιλοξενήσει αυτή τη διοργάνωση στις 11 και 12 Μαϊου στο πάρκινγκ του Κατράκειου. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους αγαπημένους τους αθλητές σ’αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Ζούμε σε μια πόλη που έχει τεράστια αθλητική παράδοση και ανταποκρίνεται πλήρως στον χαρακτηρισμό της ως αθλητομάνας, έχοντας αναδείξει κορυφαίους αθλητές και ταλέντα. Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή, επενδύουμε πάνω σε αυτή την παράδοση, υποστηρίζοντας μικρά και μεγάλα όνειρα και βάζοντας τα θεμέλια αθλητικών υποδομών για το μέλλον.

Οι διοργανωτές του “3on3 streetball”  και φέτος έχουν ετοιμάσει με αγάπη και μεράκι ένα πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένο στις ανάγκες παιδιών και ενηλίκων. Σας προσκαλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος  στο “3on3 streetball” και να απολαύσετε ένα διήμερο γεμάτο δράση, εκπλήξεις  και μπάσκετ”, δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας/Αγ.Ι.Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.

Να θυμίσουμε πως εφέτος θα γίνουν τουρνουά στις παρακάτω πόλεις:

  • Νίκαια 11 & 12 Μαΐου (Κατράκειο θέατρο - πάρκινγκ)
  • Δήμος Φυλής 18 & 19 Μαΐου (Συγκρότημα σχολείων Κωνσταντίνου Παρθένη και Βολανάκη)
  • Θεσσαλονίκη 25 & 26 Μαΐου (Ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Ποσειδώνιου Αθλητικού κέντρου)
  • Κεφαλονιά 8 & 9 Ιουνίου (Αργοστόλι - Ανοιχτά γήπεδα κλειστού Γυμναστηρίου Αντώνης Τρίτσης)
  • Ασπρόπυργος 15 -16 Ιουνίου (Μητροπολιτικό πάρκο Ασπροπύργου)
  • Σκιάθος 22, 23 & 24 Ιουνίου (1ο Δημοτικό σχολείο - λιμάνι)
  • Αιγάλεω 29 & 30 Ιουνίου (ΔΑΚ Ολυμπιονικού Εύας Χριστοδούλου)

Ο ΠΣΑΚΚ διοργανώνει τα τουρνουά 3Χ3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» μαζί με τον ΕΣΑΚΕ και συμπαραστάτες την ΟΣΕΚΑ, το «Όραμα Ελπίδας», το «Τζάμπολ Αγάπης», την Ε.Π.ΑΘΛ.Α, τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους συνδέσμους Κρίτων και διαιτητών, ενώ γίνονται με την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μεγάλοι χορηγοί των τουρνουά είναι: ΟΠΑΠ, ΕΚΟ, SPALDING, FILA και ΙΚΕΑ.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όποιος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο παρακάτω LINK:

https://3on3streetball.gr/id-3on3.html