Skip to main content

Κλαβέρ: «Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της λίγκας»

 Ο Βίκτορ Κλαβέρ δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα ήρθε ως ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και αυτό πρέπει να αποδείξει και στην τελική φάση της ACB στην Βαλένθια.

Ο Κλαβέρ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ήρθαμε εδώ ως η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της λίγκας».

Αν και είμαι στο ξενοδοχείο, είμαι σπίτι και όλα γίνονται πιο εύκολα για μένα, παρά την κατάσταση. Θα είναι περίεργο επειδή δεν θα υπάρχει κανείς στις κερκίδες, αλλά στο γήπεδο ξέρω πολύ καλά εδώ και χρόνια ότι δεν θα είναι καθόλου παράξενο».

Για τις προπονήσεις τόνισε ότι:  «Υπήρξε πρόοδος, όμως από τη στιγμή που ξέραμε ότι θα επιστρέψουμε στη δράση η ένταση ανέβηκε. Αυτό το συναίσθημα σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ίδιο από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θέλαμε να τελειώσουμε κανονικά την regular season του πρωταθλήματος. Τώρα είμαστε εδώ και θα παίξουμε πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο».