Skip to main content

«Ο Ομπράντοβιτς μένει στη Φενέρ με 50% μειωμένο μπάτζετ»

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει γύρω από τη Φενέρμπαχτσε και το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με σημερινό δημοσίευμα από την Τουρκία να υποστηρίζει ότι ο Σέρβος κόουτς πήρε την απόφαση να παραμείνει με μειωμένο μπάτζετ.

 Μόλις χθες (9/4) η τουρκική Sabah ανέφερε ότι ο Ομπράντοβιτς έχει τάσεις... φυγής από τη Φενέρ και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έναν χρόνο, προτού αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τη σεζόν 2021/22.

Σήμερα όμως, ένα νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα έρχεται να φέρει τα πάνω... κάτω.

Συγκεκριμένα, το aksam.com.tr υποστηρίζει ότι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποφάσισε να μείνει στη Φενέρ μετά την πανδημία του κορονοϊού. Οι Τούρκοι αναδέρουν μάλιστα ότι το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μειωμένο κατά 50% (!) και από 30 εκατομμύρια ευρώ θα πέσει τα 15.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή, για τον οποίο τονίζεται ότι η πρόταση που του είχε κατατεθεί ήταν ύψους 1.650.000 ευρώ, δηλαδή πάνω από 1 εκατ. Ευρώ λιγότερα από όσα υποστηρίζουν ότι αμοίβεται αυτή τη στιγμή (3 εκατ. Ευρώ/έτος).

Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι ο 60χρονος προπονητής πηρε την τελική του απόφαση λίγο μετά τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω κορονοϊού.