Skip to main content

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Στην 12άδα ο Ερνανγκόμεθ, με πολιτικά ο Μπάλντγουιν

Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παλέψουν για 5η και τελευταία φορά στα Play Offs της Euroleague, με έπαθλο μία θέση στο Final Four του Βερολίνου, με τα συναισθήματα των Εργκίν Αταμάν και Όντεντ Κάτας να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Και αυτό γιατί ο Τούρκος προπονητής μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά η 12άδα του Παναθηναϊκού: 

Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Αντίθετα, ο Ισραηλινός τεχνικός της Μακάμπι, δεν θα έχει τον Γουέιντ Μπάλντγουιν. Ο Αμερικανός, που ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, βγήκε με πολιτικά στο παρκέ, την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πραγματοποίησαν το πρώτο τους ζέσταμα στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Να θυμίσουμε πως ο Μπάλντγουιν τραυματίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του Game 1 του ΟΑΚΑ, απουσίασε από το 2ο και το 3ο παιχνίδι, επέστρεψε στο Game 4, όμως μετά από ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, αποχώρησε με υποτροπή στο αρχικό του τραύμα, που τον άφησε εκτός από το 5ο και τελευταίο ματς των Play Offs.  

Αναλυτικά η 12άδα της Μακάμπι: 

Κλίβελαντ, Γουέμπ, Μπράουν, Μένκο, Σόρκιν, ΝτιΜπαρτολομέο, Ριβέρο, Κόεν, Τόμασον, Νίμπο, Μπλατ και Κόλσον