Skip to main content

Euroleague - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να κάνουν το 2-1 κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι αντίστοιχα

Το τρίτο παιχνίδι τους στα playoffs της Euroleague δίνουν Ολυμπιακός και  Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζουν τις Μπαρτσελόνα και Μακάμπι αντίστοιχα, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν στο κατάμεστο ΣΕΦ και τους πράσινους να αγωνίζονται εκτός έδρας στη «Halla Pionir» του Βελιγραδίου. 

Αμφότερες οι σειρές βρίσονται στο 1-1 και οι ελληνικές ομάδες θέλουν να πάρουν το προβάδισμα κόντρα σε Καταλανούς και Ισραηλινούς.

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί εντός έδρας στο Game 1, ενώ μετέτρεψε σε σχετικά εύκολο βράδυ το Game 2 στο ΟΑΚΑ. Πλέον η σειρά μεταφέρεται επί σερβικού εδάφους, με τον Εργκίν Αταμάν να καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στην Ισπανία για εξετάσεις.  

Από την άλλη το πρόβλημα για τον Όντετ Κάτας ακούει στο όνομα Γουέιντ Μπάλντγουιν, με τον Αμερικανό να ταλαιπωρείται από τραυματισμό από το Game 1 και να μην έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις, όντας εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3. 

Το Μακάμπι - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ, όπου με τη στήριξη των φιλάθλων του θέλει να κάνει το 2-1.

Για αυτό το σκοπό ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και του στέρησε τα δυο πρώτα ματς, ενώ και ο Πετρούσεβ που χτύπησε στο Game 2 έχει τεθεί κανονικά στις υπηρεσίες των Πειραιωτών.

Πλήρεις θα παραταχθούν και οι Καταλανοί, με τον Ρότζερ Γκριμάου να έχει στο πλάνο του όλους τους καλαθοσφαιριστές. 

Το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.