Skip to main content

Γκριγκόνις: «Δεν μας ενδιαφέρει το 0-2 της Μακάμπι στην Regular Season»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο πλαίσιο του Game 1 των play-offs της Euroleague.

Ο Λιθουανός γκαρντ υποστήριξε στις δηλώσεις του πως δεν τον νοίαζει το γεγός πως η ομάδα του είχε ηττηθεί δυο φορές στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας τονίζονατς πως είναι διαφορετικά παιχνίδια , ενώ τόνισε πως η συγκέντρωση και η ενέργεια είναι τα συστατικά που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Στο μπάσκετ το θέμα είναι να βάλεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο σου. Αν παίξεις και καλή άμυνα ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να το θέλουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη γνωρίσει δύο ήττες από την Μακάμπι: «Δε μας ενδιαφέρει το 0-2. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Για το ποιος είναι καλύτερος για την Μακάμπι. Ο Μπράουν ή ο Μπόλντγουιν: «Εξαρτάται από την ημέρα. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, σκοράρουν, δημιουργούν και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους».