Skip to main content

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός είναι σκληρός και ποιοτικός αντίπαλος, η σειρά θα είναι πολύ δύσκολη»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, μετά την δύσκολη νίκη επί της Τζιρόνα.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Τζιρόνα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει και της έναρξης των Play Offs και των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ρότζερ Γκριμάου ρωτήθηκε για τα επερχόμενα παιχνίδια με τους Πειραιώτες, με τον προπονητή των Καταλανών να στέκεται στην εμπειρία της ομάδας του Πειραιά και στην δυσκολία της μεταξύ τους σειράς.

Αναλυτικά:

«Η σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολη. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, η οποία έχει κατακτήσει αρκετές φορές το Final Four. Παίζει με physicality, είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, έχει πάει σε Final Four τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει πόσο ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα είναι. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά την σειρά στο «Παλάου» αλλά να παίξουμε πολύ καλά και εκτός, γιατί κάθε παιχνίδι θα είναι «μάχη». Θα είναι μια δύσκολη σειρά, αλλά και ποια σειρά Play Offs δεν είναι δύσκολη».