Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Πέμπτης 14/3

Με 6 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 14/3 η 29η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

19:45 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Από τους ερυθρόλευκους ο Μιλουτίνοβ δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό του, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει τους Γκος, Λαρεντζάκη και Γουόκαπ. 

Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν στερείται των υπηρεσιών των Βιλντόσα και Κ. Αντετοκούνμπο.

19:45 Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια: Από την τουρκική ομάδα θα απουσιάσουν οι Νέτο και Μεστόγλου, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Πιερ και Μπίρσεν. Από την άλλη για τους Ισπανούς θα λείψει ο Τουρέ, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Ρίβερς. 

20:00 Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα παρατάξει τους Σέρβους χωρίς τους Τεόντοσιτς, Τόπκινς και Τόπιτς, ενώ από την άλλη ο Όντετ Κάτας στερείται των υπηρεσιών του Σόρκιν.

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Μονακό: Η γερμανική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Πρότσιντα και Σπανιόλο, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μπιν και Τίμαν. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Λόιντ.

21:30 Μπαρτσελόνα – Παρτιζάν: Οι Καταλανοί θα έχουν όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους, ενώ ο Γιαμαράζ είναι ο μόνος αμφίβολος για τους Σέρβους. 

21:30 Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο: Οι κυανέρυροι θα παίξουν χωρίς τον Ντιοπ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κιόζα και Μονέκε. Από την άλλη ο Έτορε Μεσίνα στερείται των υπηρεσιών των Μπάρον, Πόιθρες και Ρίτσι, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Σιλντ και Τονούτ.