Skip to main content

Ζαλγκίρις: Χωρίς διαρκείας, αλλά με κόσμο η νέα σεζόν (pic)

H Zαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας, όμως ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η Λιθουανική ομάδα ενημέρωσε τον κόσμο πως για την σεζόν 2020-2021 δεν θα εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας λόγω της άγνωστης κατάστασης που θα επικρατεί, όμως ο κόσμος θα μπορεί να επισκεφτεί την «Ζαλγκίριο Αρένα» για να παρακολουθήσει κάποιο ματς, αρκεί βέβαια να τηρούνται όλα τα τα μέτρα προστασίας.

Πιο αναλυτικά, από την 1η Σεπτεμβρίου όποιος βρεθεί στο γήπεδο, θα πρέπει υποχρεωτικά να φοράει μάσκα προστασίας και να τηρεί την απαραίτητη απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ θα υπάρχουν σε δεκάδες σημεία αντισηπτικά.

Εξαιρούνται βέβαια οι συγγενείς οι οποίοι θα μπορούν να κάθονται δίπλα-δίπλα, ενώ θα υπάρχει θερμομέτρηση και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όποιον έχει θερμοκρασία παραπάνω από 37,3.

Αυτά ισχύουν προς το παρόν για το τουρνουά του διημέρου 12-13 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν η Αρμάνι Μιλάνο, η Αναντολού Εφές κι ο Παναθηναϊκός.