Skip to main content

Ζαλγκίρις: «Συνεχίζει την αναζήτηση για τον νέο προπονητή, με ματιές εκτός Λιθουανίας» (pic)

Σύμφωνα με το tweet της Ζαλγκίρις Κάουνας, η λιθουανική ομάδα ανακοίνωσε πως μετά την αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, συνεχίζει την διαρκή αναζήτηση για τον νέο προπονητή, με ματιές εκτός Λιθουανίας, με τον τζένεραλ μάνατζερ, Παούλιους Μοτιεγιούνας να επισημαίνει ότι η ομάδα συναντήθηκε με υποψήφιους Λιθουανούς προπονητές, ενώ στόχος τους είναι να βρουν έναν κόουτς που είναι πεινασμένος, να έχει κίνητρο και να είναι δεκτικός στις καινοτομίες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα η Ζαλγκίρις αναφέρει ότι: «Αφότου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άφησε την ομάδα, εδώ και μια εβδομάδα, η Ζαλγκίρις συνεχίζει την διαρκή αναζήτηση για τον νέο προπονητή, με ματιές εκτός Λιθουανίας».

Ο τζένεραλ μάνατζερ, Παούλιους Μοτιεγιούνας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι;  «Είχαμε μια ξεκάθαρη λίστα υποψήφιων Λιθουανών προπονητών και συναντηθήκαμε μαζί τους. Ο Μασκουλιόνας αποφάσισε να πάει να ακολουθήσει τον Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Μαξβίτις έχει δεσμευτεί με την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, επεκτείνουμε το εύρος αναζήτησής μας. Έχουμε μια λίστα προπονητών από το εξωτερικό. Ευχή μας είναι να βρούμε έναν κόουτς που είναι πεινασμένος, έχει κίνητρο και είναι δεκτικός στις καινοτομίες».